Panouri solare

Posted on February 3rd, 2013

Sistem SolarAvantajele folosirii panourilor radiante cu infrarosu sunt multiple, dintre care enumeram: asigura incalzirea uniforma a incaperii si nu necesita revizie, elimina ingrasia si formarea mucegaiului. economie de energie electrica, numeroase efecte terapeutice.

Tuburile Heat-Pipe sunt compuse din: unitatea de absortie energetica si condensatorul. In interiorul tubului vidat este un alt tub ce contine un fluid cu proprietati speciale de vaporizare si condensare rapida. Sub influenata radiatiilor solare fluidul din tubul interior se evapora cu usurinta, vaporii se ridica rapid in condensator, transferand energia agentului termic datorita fenomenului de condensatie, apoi fluidul coboara la baza tubului. Procesul se repeta astfel ca energia solara acumulata este transferata continuu, agentului termic (solutie de glicol cu apa).

Panouri Solare :In ultimii ani a aparut o noua generatie de controlere solare de tip MPPT cu o eficienta de transfer a puterii generata de panourile solare fotovoltaice cu 20-45% mai mare decat a celor de tip PWM pe timp de iarna si cu 10-15% in perioada de vara.

Panouri SolareTurmalina este un mineral care apartine clasei pietrelor semipretioase si care are proprietati utile dovedite. Datorita calitatilor ei deosebite ea se foloseste în microelectronica si in productia de aparate medicale.Turmalina este unul dintre putinele cristale existente pe Terra, care prezinta polarizare electrica. Dupa absorbtia de energie, pe suprafata turmalinei apare o sarcina electrica. Ionii negativi, microcurentii si radiatiile infrarosii degajate de turmalin[ sunt foarte benefice pentru viata omului si pentru mediul sau de locuire. Radiatiile infrarosii ajuta la dilatarea capilarelor, stimuleaza circulatia sângelui, activeaza celulele, accelereaza procesele de schimburi de substante, ridica imunitatea, stabilizeaza functionarea sistemului nervos si normalizeaza tensiunea. Ionii negativi îmbunatatesc rapid calitatea aerului, îndeparteaza mirosurile si praful, stimuleaza schimbul celular, ridica puterea de viata a celulelor, îndeparteaza oboseala si normalizeaza apetitul.

Soarele radiaza catitati enorme de energie catre Pamant. Spre exemplu, Romania primeste in medie aproximativ 70% din energia primita la ecuator, aceasta radiatie fiind egala cu productia a peste 1200 centrale electrice

Panouri Fotovoltaice : Controlerul solar monitorizeaza starea de incarcare a bateriei/bateriilor solare si controleaza procesul de incarcare si conectare/deconectare a sarcinii de curent continuu direct conectata la el. Algoritmul de incarcare a bateriei, protejaza bateria de situatii de deascarcari accidentale distructive sau incarcari excesive.

Panouri Infrarosu Conductorii de incalzire Lupus sunt dintr-un aliaj special patentat (care nu contine grafit/carbon) si au o durata de viata nelimitata.Panourile Lupus au un material izolant pe partea posterioara, astfel incat caldura este emisa doar pe o singura suprafata. Fiecare panou este prevazut cu o tripla protectie: de tensiune, de supraincalzire si de topire.

Pompe De Caldura Turmalina este un mineral care apartine clasei pietrelor semipretioase si care are proprietati utile dovedite. Datorita calitatilor ei deosebite ea se foloseste în microelectronica si in productia de aparate medicale.Turmalina este unul dintre putinele cristale existente pe Terra, care prezinta polarizare electrica. Dupa absorbtia de energie, pe suprafata turmalinei apare o sarcina electrica. Ionii negativi, microcurentii si radiatiile infrarosii degajate de turmalin[ sunt foarte benefice pentru viata omului si pentru mediul sau de locuire. Radiatiile infrarosii ajuta la dilatarea capilarelor, stimuleaza circulatia sângelui, activeaza celulele, accelereaza procesele de schimburi de substante, ridica imunitatea, stabilizeaza functionarea sistemului nervos si normalizeaza tensiunea. Ionii negativi îmbunatatesc rapid calitatea aerului, îndeparteaza mirosurile si praful, stimuleaza schimbul celular, ridica puterea de viata a celulelor, îndeparteaza oboseala si normalizeaza apetitul.

More results:
Sisteme De Incalzire Panouri Solare Celule Fotovoltaice


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments


Leave a Comment
Search

Follow

follow on
Categories

no categories
Tags

no tags
Recent Posts

create a website with SnapPages
Create a free website >